Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK HOTEL ODESOS


Descriere

Hotelul Park Odessos se află la doar 200 de metri distanță de plajă și la doar 300 de metri de centrul animat al stațiunii, oferind o locație convenabilă și liniștită. Încadrat de o bogată vegetație, hotelul emană o atmosferă naturală și proaspătă, oferind o oază de relaxare pentru oaspeți.

Facilități hotel

Hotelul are un restaurant principal, o piscină în aer liber, o piscină interioară, un bar în hol, un bar de gustări, un bar la piscină, recepție, schimb valutar, un magazin, servicii de spălătorie și călcat (contra cost), serviciu de prosoape (conform condițiilor de la recepție), posibilitatea de a solicita un doctor la apel, o farmacie în apropiere (la 200 de metri de hotel), un centru wellness și o sală de fitness.
Pentru cei mici, sunt disponibile pătuțuri, un teren de joacă, o sală de joacă pentru copii și o secțiune specială în piscină, iar animația este inclusă pentru a asigura divertismentul lor.

Facilități camere

Camerele sunt echipate cu aer condiționat, telefon, televizor, minibar, fierbător electric, seif (contra cost), baie cu duș, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie