Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LILIA


Descriere

Lilia Hotel, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Localizare: Lilia este un hotel pe plaja situat in partea de nord a Nisipurilor de Aur, la 5 minute de plaja si la aproximativ 500 m de centrul statiunii.

Facilitati hotel: Restaurant principal, restaurantul a - la - carte, lobby bar, barul la piscina, room service, salon de frumusete, coafor, sala de conferinte, seif la receptie (cu taxa), birou de schimb valutar, magazine, Wi - Fi in zonele publice ), sala de conferinte cu 150 de locuri, serviciu de spalatorie (platit), servicii medicale, doua piscine.

Servicii de masa: Mic dejun, Demipensiune fara bauturi, All Inclusive

Facilitati cazare:nbsp;Decorate in stil contemporan, in nuante de bej, maron-roscat si albastru (in bai), camerele hotelului Lilia ofera o atmosfera linistita si placuta, de vacanta. Camerele duble dispun de spatiu de cazare pentru maxim 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti. Apartamentele cu 1 dormitor ofera cazare pentru mxim 3 adulti si 1 copil. Apartamentele cu 2 dormitoare au facilitati pentru cazarea a maxim 5 adulti si 1 copil.nbsp; Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV program satelit, minibar, baie proprie cu dus, uscator de par, balcon mobilat, vedere la mare in majoritatea spatiilor de cazare, internet wireless (contra cost).

Facilitati copii:nbsp;piscina, baby sitting (taxa), patut pentru copii (gratuit), scaune inalte in restaurante (gratuite).

Sport si divertismentnbsp;Gratuit: Piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare la piscina.
Servicii cu plata: Piscina pe acoperis (10 leva pe adult / pe zi, 5 levi / pe copil / zi), fitness, tenis de masa, biliard, centru de frumusete si medical, sauna, solar, masaj, salon de coafura, coafor -Fi, parcare.nbsp;Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare.nbsp;

ALL INCLUSIVE - HOTEL LILIA - Nisipurile de aur
Mic dejun: bufet
De la 07:30 la 10:00 a.m.
Pranz: stil bufet - mese si bauturi reci si caldenbsp;
De la 12:00 pana la 2:00.
Cina: bufet - mese si bauturi reci si caldenbsp;
De la ora 6:00. pana la ora 9:00.
Bauturi:
In timpul pranzului si cina (12:00 - 20:00 si 18:00 - 21:00) la restaurantul principal. Bauturi nealcoolice - Coca cola, Coca cola zero, fanta, sprite, Schweppes apa tonica.
La barul de la piscina - intre orele 10:00 si 17:00: bauturi racoritoare - Coca cola, Coca cola zero, Fanta , Sprite, Schweppes apa tonica, apa, ceai, cafea, bere bulgareasca.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.