Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KALIAKRA PALACE


Descriere

Pachetul de REVELION include:

Varianta 1:
- Numarul respectiv de nopti - in regim All Inclusive;
- Cina oficiala de gala pe 31 decembrie in RESTURANTUL PRINCIPAL , decorat festiv si amenajat cu mese in stil restaurant - capacitate de pana la 150 de locuri;
- Program festiv de Revelion cu petrecere DJ pana la ora 03:00;

Varianta 2:
- Numarul respectiv de nopti - in regim All Inclusive;
-Cina oficiala de gala pe 31 decembrie in LOBBY, decorat festiv si amenajat cu mese in stil restaurant - capacitate de pana la 150 de locuri;
- Program festiv de Revelion cu petrecere DJ pana la ora 03:00;

*Oaspetii se vor bucura de focuri de artificii festive in noaptea de Revelion /in functie de conditiile meteorologice/
*Oaspetii sunt bineveniti sa participe si sa se bucure de programele de divertisment de animatie, organizate pe 30 decembrie 2022, 1 ianuarie 2023, in timpul zilei si serii.
*In special pentru copii - vor fi prezenti animatori profesionisti pentru copii, care au grija si distreaza copiii. Mos Craciun ii va surprinde pe cei mici in noaptea de Revelion, oferind cadouri tuturor si raspandind spiritul sarbatorilor.
*Brunch festiv ne asteapta oaspetii in restaurantul principal pe 1 ianuarie intre orele 10:30 si 14:00.

All inclusive - Mancare si bauturi
*Feluri principale:
- (07:30 - 10:00) - Mic dejun
- (12:30 - 14:30) - Pranz
- (18.00 - 21.00) - Cina
*Toate mesele principale sunt servite in stil bufet in restaurantul principal.
- (16:00 - 17:00) - Cafea, ceai, gustare
*Bauturi:
- (10:00-23:00) - O varietate de bauturi alcoolice produse local, bauturi calde, bauturi racoritoare, apa minerala sunt oferite gratuit la barurile de lucru.
- Dupa ora 23:00 in noaptea de Revelion, toate bauturile alcoolice si nealcoolice bulgare sunt disponibile la barul din hol, contra cost. In celelalte nopti barul se va inchide.
- Bauturile alcoolice din import sunt disponibile la baruri - contra cost.
*Cina Festiva pe 31.12.2022 /mancare si bauturi conform meniului de gala de Revelion/
*Brunch festiv pe 01.01.2023 (10:30-14:00)

Informatii suplimentare:
*Prima masa in ziua sosirii - pranz, ultima masa in ziua plecarii - micul dejun
Holul spatios va fi decorat festiv pentru eveniment.
*Alocarea locurilor la masa pentru Cina de gala din 31 decembrie va fi stabilita in avans. Locuri chiar langa scena in Lobby /limitat/ - contra supliment de 10 Euro de persoana, rezervare - impreuna cu pachetul de Revelion, plata - la receptie la check-in.
*In noaptea de Revelion, o echipa de artisti si interpreti profesionisti va distra oaspetii si va pastra atmosfera de sarbatoare pe tot parcursul serii. Multe surprize, jocuri interactive, tombola/tombola/, program de divertisment, cadouri pentru toti copiii de la Mos Craciun sunt de asteptat in aceasta seara speciala. *Odata ce petrecerea cu Dj incepe, oaspetii sunt bineveniti sa-si comande muzica preferata sau sa-si intampine familiile, prietenii etc. pana la ora 03:00.
- 3 nopti cu DJ romani si bulgari
- 3 nopti cu program de animatie pentru adulti si copii
- 3 nopti spectacole si dansuri de seara, multe jocuri
- Program de Anul Nou cu program de folclor
*Parcarea din fata hotelului este disponibila pentru oaspetii sa coboare din vehicule si pentru descarcarea bagajelor. Locurile de parcare sunt limitate, fara posibilitatea de rezervare in prealabil. Parcarea este taxata - 20 BGN. pe zi, plata - la receptie.
*Cina de gala pe 31 decembrie este organizata in stil a-la-car in meniu de gala cu 5 feluri, conform urmatoarei descrieri:

Meniu de gala
*SALATA DE ANUL NOU - 300 gr
Salata Panzanella - rosii roz, creson mozzarella, ceapa rosie, capere, chipsuri ciabatta, pesto de busuioc
*STARTER - 250 gr
Rulouri de dovlecel cu ricotta si hering rosu - dovlecel, ricotta, concasa de rosii, file de hering rosu, avocado, amestec de salata italiana, busuioc, reducere de balsamic
*FEL PRINCIPAL - 350 gr
Scaloppini de porc cu piure de cartofi pancetta parmezan, arpagic si sos - file de blat de porc, pancetta, piure de cartofi, arpagic, parmezan
*GUSTARE DUPA CINA
Anul Nou traditional bulgaresc Banitsa - 150 gr
Set aperitive de Revelion - 150 gr(amestec de carnati uscati si branza cu nuci de pin si fructe)
Fructe - 250 gr.
*DESERT - 150 gr
Tort de Anul Nou - cheesecake de casa cu afine si physalis
*NUCI
*BAUTURI
- Bautura racoritoare; apa minerala - 500 ml.; aperitiv (rakia) - 100 ml.; vin / rosu sau alb/ - sticla; pahar de sampanie

***
Locatie
Hotel de prima linie. La plaja se poate ajunge cu o serie de trepte / 20-25 m.
Facilitati
Construit in anul 2000. Renovat complet pentru 2013. 7 etaje, 2 lifturi, total 200 unitati. Receptie si lobby - aer conditionat, restaurant cu terase in aer liber cu vedere la plaja, restaurant a la carte, lobby bar; , 3 piscine exterioare si 1 interioara, 1 bar la piscina; restaurant principal terasa BBQ; centru medical; dentist; magazin; colt de internet (contra cost); Hot spot Wi-Fi gratuit in hol; Casa de schimb valutar; casete de valori (contra cost), rent-a-car, sala de animatie, bancomat; sala de conferinte cu echipament de pana la 150 de locuri. Servicii de spalatorie si curatatorie chimica (contra cost).
Cazare
Ora de check-in: 14:00; Ora de check-out: 12:00
Camera dubla standard aprox. 16 mp, (max 2+1). Pat twin sau dublu si canapea extensibila. Vedere laterala la mare sau la parc.
Camera dubla superioara aprox. 25 mp, (max 2+2/ 3+1). Pat twin sau dublu si o canapea extensibila. Camerele superioare au mobilier si dotari corespunzatoare unui standard de 5 stele. De asemenea, au dotari suplimentare precum acces gratuit la internet Wi-Fi, seif gratuit in camera, facilitati pentru prepararea de cafea/ceai. Vedere la mare sau la parc.
Studio - (min.4+0, max 4+2), 4 paturi obisnuite si 1 canapea extensibila, o unitate mare, separata printr-o usa glisanta. Vedere la parc sau la mare.
Apartament - (min.2, max.2+2,); dormitor si living separat; 2 paturi obisnuite si 1 canapea extensibila.
Toate camerele sunt renovate, sunt dotate cu aer conditionat, cu mocheta, gresie sau parchet laminat, telefon, mini-frigider, TV prin satelit, birou si scaun; WC/baie cu cada sau dus, uscator de par; balcon.
Copii: Patuturi gratuite, scaune inalte in restaurant. Program de animatie pentru copii, club pentru copii, loc de joaca pentru copii, sectiune pentru copii la una dintre piscinele exterioare, piscina separata pentru copii cu tobogan cu apa pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit:
3 piscine exterioare si 1 interioara incalzite, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina; 1 umbrela de soare si 2 sezlonguri per camera pe plaja numai pentru DBL ss/DBL Sup sv/STUsv/Appsv, tenis de masa, fitness, sah, darts, volei pe plaja, baschet, minifotbal, minge de apa, loc de joaca multifunctional, aerobic, apa gimnastica, animatie sportiva in timpul zilei si jocuri, spectacole de seara.
Contra cost: masaj, sauna, biliard, club internet, seif la receptie.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare:
incepand cu 01.05.2022 se va percepe o taxa de 25,00 BGN / 12,80 EUR / pe noapte pentru fiecare masina personala. Taxa se va achita la receptia hotelului, iar asigurarea locurilor de parcare se va face pana la epuizarea cantitatii acestora.
Gratuit: 1 umbrela de soare si 2 sezlonguri per camera pe plaja numai pentru DBL side sea view /DBL Superior sea view /Studio sea view / Apartament sea view


All Inclusive 2022 -

De la 07:30-10:00 - Mic dejun
De la 12:00-14:00 - Pranz.
De la 18:00-21:00 - Cina.
Toate felurile principale sunt servite in stil bufet in restaurantul principal.
A-la-carte - exista posibilitatea de a rezerva o data pe sejur (in cazul a 7 sau mai multe nopti) o cina A-la-carte pe terasa Barbeque sau in Restaurant (rezervare cu 24 de ore inainte).
De la 10:00- 12:00 - mic dejun tarziu-continental;
De la 14:00- 16:00 - pizza si snacks-uri
De la 16:00- 17:00 - cafea, ceai si dulciuri mici;
De la 08:00-22:00 - varietate de bauturi alcoolic esi produse local (bere, whisky, vodca, gin, brandy), bauturi calde si racoritoare sunt oferite gratuit la barul din hol.
De la 10:00-22:00 - bauturi spirtoase locale, bauturi racoritoare, bauturi calde disponibile gratuit la barul de la piscina.
In timpul pranzul si cina in restaurantul principal sunt servite bauturi racoritoare, bere si vin.

Sport, divertisment si servicii suplimentare, incluse in Ultra All Inclusive:
Tenis de masa, fitness, sah, darts, volei pe apa la piscina, minifotbal, volei si baschet la locul de joaca, aerobic, gimnastica acvatica, animatie si jocuri sportive in timpul zilei.
Exista un spectacol de seara, 6 zile pe saptamana. Spectacolul incepe la ora 21:00.
Sezlongurile si umbrelele de soare de la toate piscinele si de pe plaja sunt gratuite.
Acces Wi-Fi in hol si camere superioare.

Pentru copii

Program de animatie pentru copii, club pentru copii, loc de joaca pentru copii, sectiune pentru copii la una dintre piscinele exterioare, piscina separata pentru copii cu tobogan cu apa pentru copii.
Kids Club /miniclub/ de la 10:00 la 12:00 si de la 15:00 la 17:00, 6 zile pe saptamana.
Programul de animatie pentru copii este pentru copii intre 4 si 12 ani.
Copiii neinsotiti sub 4 ani nu au voie.
De la 20:30 la 21:00 copiii se vor distra intr-o discoteca pentru copii.
Patuturi gratuite in camera.
Scaune pentru bebelusi in restaurant gratuit.

Servicii suplimentare contra cost:
Colt internet, seifuri la receptie, telefon, sauna,, taxi, rent-a-car, doctor, spalatorie, curatatorie, parcare.

Gratuit: 1 umbrela de soare si 2 sezlonguri per camera pe plaja numai pentru DBL side sea view /DBL Superior sea view /Studio sea view / Apartament sea view

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.