Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Gladiola se bucură de o poziționare ideală, situat la doar 50 de metri distanță de o plajă deosebită și la numai 150 de metri de centrul animat al stațiunii. Complexul hotelier format din Gladiola Star, un hotel de 4 stele, și Gladiola, de 3 stele, se găsește într-o locație excepțională, în inima stațiunii, facilitând astfel accesul la numeroasele atracții și servicii din zonă.

Facilități hotel

Hotelul are 2 lifturi, restaurant principal, piscină în aer liber, bar în hol, bar de zi și bar la piscină. La recepție sunt seifuri de închiriat și serviciu de schimb valutar.
Contra cost: internet wireless în camere, tenis de masă, biliard, fitness, masaj, saună, seif, telefon, spa, taxi, închiriere de mașini, serviciu medical, spălătorie, magazine, parcare.
Pentru copii: pat de bebeluș (la cerere, gratuit), scaune înalte în restaurante, secțiune pentru copii la piscină (gratuit).

Facilități camere

Toate camerele sunt echipate cu televizor, frigider, telefon, aer condiționat, baie cu duș și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie