Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FORESTA GRIFID HOTEL


Descriere

Foresta Grifid Hotel, situat într-un decor natural liniștit și împădurit, la o distanță de aproximativ 800 de metri de plajă, oferă o atmosferă de relaxare și liniște în mijlocul naturii. Cu o arhitectură cochetă și un ambient confortabil, acest hotel creează un refugiu plăcut pentru oaspeții săi, în care se pot bucura de fiecare moment al șederii lor. Dotările moderne și atenția acordată detaliilor completează atmosfera ospitalieră, garantând o experiență de cazare de neuitat.

Facilități hotel

Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi următoarele facilități: recepție deschisă 24/7, restaurant principal, meniu pentru gustare, bar în hol, bar la piscină, parcare gratuită (în limita disponibilității), magazin de suveniruri, Wi-Fi gratuit în întregul hotel, închiriere de mașini, serviciu de spălătorie/călcat (contra cost), asistență medicală (contra cost), piscină în aer liber, șezlonguri și umbrele la piscină, centru de wellness și relaxare (contra cost, situat în incinta hotelului Grifid Arabella), programe de animație o dată pe săptămână, tenis de masă, darts, închiriere biciclete, seri tematice de grătar.

Facilități camere

Camerele sunt echipate cu aer condiționat, televizor, telefon, minibar, seif, facilități pentru prepararea ceaiului și cafelei, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie