Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aegean Melathron Thalasso Spa


Descriere

Aegean Melathron Spa este un hotel de lux, ce se afla pe bratul Kassandra din Peninsula Halkidiki, centrul de atractie pentru vizitatorii din Grecia si din strainatate.

Localizare

Hotelul Aegean Melathron Spa se afla pe bratul Kassandra din Peninsula Halkidiki, ce reprezinta centrul de atractie pentru vizitatorii din Grecia si din strainatate. Hotelul este situat la 90 km distanta fata de Salonic si la doar 3 km distanta fata de statiunea cosmopolita Kallithea.

Facilitati hotel

Turistii au la dispozitie 3 baruri: bar la receptie, bar la piscina si bar pe plaja precum si 2 restaurante, magazin in incinta hotelului,  casa pentru schimb valutar, posibilitatea de a inchiria masina sau motocicleta. Plaja privata a hotelului are 200 m lungime si dispune de umbrele si sezlonguri contra cost. Cei mici vor avea meniu special si mini club.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 254 de camere, de diferite tipuri: camere duble, apartamente junior, vile private si apartamente cu piscina privata. Indiferent de tipul de camera, decorul este impresionant si toate sunt echipate cu facilitati moderne ale unui hotel de 5 stele. Cateva dintre facilitatile pe care le vei gasi sunt: balcon sau terasa, aer conditionat, TV prin satelit, capacitatea de conexiune la internet si utilizare a PC-ului, telefon, seif gratuit, baie cu cada si frigider.

Activitati/Divertisment

Hotelul Aegean Melathron Spa are 3 pis cine exterioare si 1 piscina interioara, teren tenis, volei, ping-pong. Se pot practica si sporturile nautice: precum water-skiing, jet skiing, scuba diving. In fiecare seara hotelul ofera programe tematice cu muzica greceasca si latino.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.