Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mayor Capo di Corfu

   Agios Petros, Grecia


Descriere

Descriere: Mayor Capo Di Corfu a fost recent renovate pentru a satisface nevoile fiecarui vizitator. Complexul hotelier este construit intr-un sat mic, ceea ce face foarte usor si convenabil navigarea prin facilitatile sale unice si accesul la servicii.

Localizare: Mayor Capo Di Corfu este situat in partea de sud a insulei, la 2 kilometri de Lefkimmi, in Agios Petros si la 45 de km de aeroportul din Corfu.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD prin satelit, DVD player, mini frigider, minibar, cafea si ceai (gratuite), acces gratuit la internet Wi-Fi, linie telefonica directa,uscator de par, seif, oom service (contra cost).

Facilitati hotel: 24h receptie, 2 restaurante (Arete, Il Pirata), SHO W cooking, pool bar (Ammos), Thea lobby bar, piscina, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, club pentru copii, volei pe plaja, masaj (contra cost), sala fitness, teren de tenis, tenis de masa, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja, internet WiFi, exchange, servicii de spalatorie (contra cost), bona (contra cost), prosoape (plaja), servicii medicale (contra cost), mini market, magazin de suveniruri.

Web site: https://www.mayorcapodicorfu.com/en/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri..

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.