Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Vita Park & Villas


Descriere

Localizat la 950 m de plaja in zona parcului, complexul ofera cazare la alegere fie in camerele confortabil amenajate ale hotelului, fie in vilele aflate in imediata apropiere, unde vi se asigura intimitatea si linistea dorite. Exclusiv pentru oaspetii cazati in zona de parc a statiunii, o linie gratuita de transfer spre plaja si retur este disponibila din jumatate in jumatate de ora, zilnic intre orele 09:00 si 17:00.
Camere: 233 de camere duble si camere de familie. Acestea dispun de aer conditionat, TV-satelit, telefon, baie cu dus si balcon.
Vile: 35 de vile cu 2 dormitoare si bucatarie si 41 de vile cu 2 dormitoare si living. Vilele au aceleasi dotari ca si camerele din hotel.
Facilitati: restaurant principal, lobby bar, pool bar, snack bar, restaurant pe plaja, piscina exterioara, masaj, internet cafe, sala de conferinte, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar.
.Animale de companie: Sunt accepate contra cost, cu informare in prealabil. Tarif 20 BGN/zi - se achita la receptie.
Sport si divertisment: excursii, sporturi acvatice, volei pe plaja, tenis de cort, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, tenis de masa, fitness, biliard, inchirieri biciclete, plimbari cu trasura, Luna Park, darts, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, sah.
Parcul acvatic Aquamania: intrare gratuita, acces la piscine si tobogane, sezlonguri si umbrele (in functie de disponibilitati).
Pentru copii: club pentru copii, teren de joaca, meniu pentru copii.
Conditii parcare - sezon 2019: Masinile se pot parca in zonele dedicate (verde - 20BGN/24h, albastra - 10BGN/24h, portocalie - 5BGN/24h, galbena - gratuita). Primele 30 min sunt gratuite. Taxa pentru parcarea se achita in statiunea Albena.

ALL INCLUSIVE CONCEPT
Unlimited access to Aquamania Aquapark (15.06. - 15.09.)
Check out until 12 p.m. (the program ends with breakfast)
Lunch 12:30 - 14:30
Beach Restaurant Green Forest 12:00 - 15:00 (light lunch, ice cream, soft drinks and beer) (15.06. - 15.09.)
Local alcoholic and non-alcoholic drinks 10:00 - 23:00
Free shuttle to the beach
6-days a week diverse sports and animation program, including the top product Sports Around
Check in after 2 p.m. (the program starts with lunch)
Breakfast 7:30 - 10:00
Snacks (snack bar) 15:00 - 17:00 (salty snacks, sweets, fruits, ice cream)
Dinner 18:00 - 21:00
Dine around program (lunch or dinner in a thematic a-la-carte restaurant til 30.06 and after 1.09 for stays over 7 nights)
Beach area - beach Ray (an umbrella and two sun beds per room from the 3rd row included in the price)


Nota: Dimensiunile si designul camerelor poate varia, prin urmare nu se poate garanta cazarea in camerele din imagini. Hotelul isi rezerva dreptul de a schimba politica serviciilor oferite (contra cost / gratuite). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepanta poate aparea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.